Книга 100 фактів про їжу - Сем Бер, Рейчел Фірт, Роуз Голл, Еліс Джеймс, Джером Мартін
«100 фактів про їжу» —дитяча енциклопедія про їжу, її технології виробництва, а також неочікуванні відкриття. Всередині не лише цікаві факти про продукти, які ми вживаємо у їжу, історію страв чи дивні смакові вподобання історичних особистостей, а й потрібна базова інформація про поживні речовини, вітаміни, особливості тих чи інших продуктів.
Із книжкою «100 фактів про їжу» читачі зможуть дізнатися про свій організм, про корисну та шкідливу їжу, а також про те, як їжа може змінити світ. Видання дасть змогу читачу дізнатись, чому зробити желе з ківі неможливо, скільки мільярдів чашок напоїв щодня випивають люди, а також, які прянощі дорожчі за срібло і золото.
«100 фактів про їжу» сприятиме свідомому ставленню до харчування. Гастроексперткою українського видання стала Аврора Огородник.
Наприкінці посібника є словничок з тематичними термінами, вжитими у книжці, а також покажчик. «100 фактів про їжу» — продовження серї «100 фактів про…», у якій уже вийшли видання про космос, історію, комп’ютери і програмування.
Книжка буде найцікавішою для дітей 6-12 років.
Наявність | В наявності |
Автор | Джером Мартін, Еліс Джеймс, Рейчел Фірт, Роуз Голл, Сем Бер |
Кількість сторінок, шт | 128 |
Обкладинка | Тверда |
Вік дітей до, років | 12 |
Вік дітей від, років | 6 |
Тематика | Гігієна, Для самостійного читання, Для спільного читання, Енциклопедії |